لری

زبان لری

از آنجا که فرهنگ ایرانی تاریخچه دیرینه و کهنی دارد، زبان ایرانیان نیز دارای گذشته و تاریخچه ای با قدمت طولانی می باشد. لذا واژگان مورد استفاده ایرانیان قدمت زیادی دارند و در طی سال ها تغییرات زیادی داشته است و زبان رایج امروزی در مناطق مختلف کشور ایران تحت تاثیر عوامل مختلف و تحولات بوده است. اسم های ایرانی نیز همانند سایر واژگان در زبان ایرانیان ریشه های متعددی دارند. همانطور که قبلا هم گفتیم، خیلی از نام ها ریشه فارسی، ترکی، لری، عبری، کردی، عربی، ارمنی، اوستایی، پهلوی و … دارند.

لری
زبان لری

در وبسایت نام فارسی، پیش از این درباره ریشه های مختلف زبان های باستانی ایرانی صحبت کرده ایم. زبان های ایرانی باستان که خیلی از واژگان امروزی ما و به تبع اسم های زیبای ایرانی را تشکیل می دهند. یکی از زبان های زنده باستانی که هم اکنون هم در بخشهایی از ایران رایج است، زبان لری است. خیلی از اسمهای زیبای ایرانی و حتی نام های فارسی، ریشه لری دارند لذا در این قسمت لازم دیدیم کمی درباره زبان لری صحبت کنیم.

زبان لری

زبان لری، زبان مردم ساکن و مهاجر به غرب و جنوب ایران است. حداقل از نیمه جنوبی استان همدان، استان لرستان، استان خوزستان، جنوب استان ایلام، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، استان فارس، استان بوشهر و استان اصفهان به زبان لری صحبت می نمایند. این زبان در کنار فارسی به شاخه جنوبی زبان‌های ایرانی غربی تعلق دارند. برگرفته از ویکی پدیا فارسی

زبان لری بختیاری، زبان لری خرم آبادی، زبان لری لرستان

اسامی لری

اسامی زیبای لری نیز جزئی از زبان لری است. لذا در ادامه اسم های زیبای لری که شامل اسم های لرستانی، بختیاری، ایلامی، خوزستانی و … است را خواهید دید.

اسم های لری

4.8/5 - (6 امتیاز)

یک نظر برای “زبان لری”

دیدگاه شما چیست؟ در کادر زیر بنویسید:

❤️دیدگاه شما تا دقایقی بعد از ارسال روی وبسایت قرار می گیرد.